6 raons per a treballar amb Net i Pulit
Treballs realitzats per professionals qualificats.
Per a nosaltres és molt important complir amb els terminis de lliurament.
Només treballem amb productes de primera qualitat homologats.
20 anys d'experiència i centenars de clients ens avalen.
Els nostres pressupostos sempre s'adapten a les seves necessitats.
Els nostres serveis s'adapten a totes les economies.

Qui Som

Net i Pulit és una empresa especialitzada en:

Contem amb un equip huma altament qualificat per realitzar qualsevol tasca de neteja en el centre que vosté ens soliciti. Neteja de centres lúdics i d'oci, residencies, neteges en el sector alimentari, hosteleria i restauració, neteja de naus, comunitats i pàrkings fins i tot neteja vial. D'altra banda també oferim el servei integral en comunitats de veïns (piscina, jardineria, manteniment llums, reparacions, etc). Reparacions i reformes de la llar en general.

SANT CUGAT SERVEIS INTEGRALS DE MANTENIMENT (SIM) es una empresa que s'especialitza en la nova era de neteja. Proveïm a tot el nostre personal amb totes les eines i productes que necessiten per reduir el temps en efectuar les nostres tasques. La neteja en equip es un dels nostres productes mes forts. La quantitat de treball es divideix igualment de manera que cada especialista es pot centrar en la seva tasca específica fent-la perfectament a fons. SIM esta al seu servei des de l'any 1995. En tots aquets anys hem acumulat gran experiència en el sector de neteges, manteniments i reformes de la llar amb un seguiment permanent dels resultats obtinguts que ens permet una evolució constant. Oferim els seus serveis a empreses i comunitats a Barcelona i Vallès occidental.

L'estratègia competitiva de la nostre empresa consisteix en la presentació d'un servei professional d'elevada qualitat, amb un tracte personalitzat pròxim al client, oferint-li solucions tècniques avançades i especialitzades en qualsevol de les possibles necessitats que vostè pugui tenir en la seva organització. En la web trobarà informació bàsica sobre la nostre empresa. Contacti amb nosaltres i un expert professional li suggerirà la solució mes optima per qualsevol dels serveis que necessiti.

Sant Cugat Serveis Integrals de Manteniment, S.L.,C/ Manel Farres 103
08173 Sant Cugat del Vallès, CIF: B62447172